Ekin Uzunlar

    • E

Ekin Uzunlar

21 Ağustos 1991 yılında Trabzon Çaykara’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Arnavut kökenli olan Ekin Uzunlar, anne tarafından ise Çaykaralı’dır. 7 yaşında iki tahtayı birbirine sürerek başladığı sanat hayatına 8 yaşında yeteneğini gören ve kendisine inanan dayısının desteğiyle başlamıştır.
Ekin Uzunlar, lise eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesinde Tiyatro bölümünde okumuştur.

Ekin Uzunlar, 2012’de Sır, 2013’te Rüzgar ve Çaykara Dağları, 2016’da Alışamadı Gönlüm, Duy Sesimi, 2017’de Hediye, 2014’te Sensiz Geceler 2018 yılında ise Son Bir Kez isimli single ile müzikseverlerle buluşmuştur.
Sanatçı kimliği ile gönüllere taht kuran Ekin Uzunlar, oyunculuk sektörüne de adım atmış, 2013 yılında Tepenin Uşakları adlı filmde Mecnun karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2011 yılında Sümela’nın Şifresi ve 2015 yılında Bizim Hikaye filmlerinin Soundtracklerine kemençesi ile eşlik etmiştir. Bununla birlikte son zamanların en fazla izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin Soundtracklerinde ise Selçuk Balcı ile beraber Kemençe çalmıştır.

 

Ekin Uzunlar Biyografi, Ekin Uzunlar kimdir, Ekin Uzunlar menajerlik, Ekin Uzunlar menajer, Ekin Uzunlar menajeri, Ekin Uzunlar menajeri kim, Ekin Uzunlar resmi menajeri kim, Ekin Uzunlar yetkili menajeri, Ekin Uzunlar sahne fiyatı, Ekin Uzunlar sahne ücreti, Ekin Uzunlar konser fiyatı, Ekin Uzunlar konser ücreti, Ekin Uzunlar düğün fiyatı, Ekin Uzunlar düğün ücreti, Ekin Uzunlar festival, Ekin Uzunlar Belediye festival fiyatı, Ekin Uzunlar kaşe fiyatı, Ekin Uzunlar telefon, Ekin Uzunlar telefonu, Ekin Uzunlar telefon numarası, Ekin Uzunlar iletişim bilgileri, Sanatçı Fiyatları, Sahne Fiyatı, Sahne Fiyatları, Yılbaşı Konser fiyatı, Ekin Uzunlar

Şimdi Ara
Bizi Arayın
× Whatsapp